Over In Balans

InBalans is een klein bewindvoerderskantoor gevestigd in Gennep.  Wij werken graag samen met u aan uw financieel stabiele toekomst. Vertrouwen en onderling overleg zijn voor ons erg belangrijk in de samenwerking.  Afhankelijk van welke dienstverlening bij u past is er bepaalde mate van eigen inbreng mogelijk. Wij zullen altijd kijken naar de juiste oplossing. Bij ons is alle dienstverlening maatwerk. Wij werken oplossings- en resultaat gericht. Voor ons is een traject geslaagd als u tevreden bent en als de financiële problemen zijn opgelost.

Over Katelijn

Mijn naam is Katelijn Bitter-Reijnen, bewindvoerder, curator en eigenaresse van In Balans.

 

Na mijn studies “Management Economie en Rechten” en “Nederlands Recht” en werkervaring als schuldhulpverlener bij een gemeente, ben ik in januari 2014 gestart met bewindvoerderskantoor In Balans om mensen te helpen die in een financieel moeilijke situatie zitten. Mijn ruime ervaring op zowel juridisch als financieel gebied zorgen ervoor dat ik voor iedere situatie de best mogelijke oplossing kan creëren.

 

Mijn doel is om samen met u in gesprek te gaan en in gesprek te blijven gedurende het hele traject. Of het nu gaat om bewindvoering, budgetbeheer of budgetcoaching, uw persoonlijke situatie is hierin belangrijk en zal de leidraad van de hulpverlening zijn. 

 

Ik kijk ernaar uit om de samenwerking met u aan te gaan!

Over Wilma

Hallo,

 

Ik ben Wilma Kappert ik kom uit Ulft (Achterhoek) en ben 52 jaar. Ik woon samen met de vader van onze 2 dochters van 21 en 16 jaar. Mijn ervaring ligt vooral in de zorg. De afgelopen 27 jaar ben ik begeleider of coach geweest van mensen uit allerlei kwetsbare doelgroepen. Ik heb gewerkt als pedagogisch medewerker in een jongereninternaat op een gesloten afdeling, als groepsbegeleider op de dagbesteding in de psychiatrie en de laatste 14 jaar bij een zorgaanbieder die mensen met niet-aangeboren hersenletsel begeleid. Hier heb ik als woonondersteuner, jobcoach en ambulant begeleider gewerkt.

 

Wat als een rode draad door deze doelgroepen liep was de problematiek rondom omgaan met geld, schulden, rondkomen van een minimum uitkering en voor sommigen het steeds moeilijker mee kunnen komen in een digitale wereld die ook nog eens bureaucratischer wordt. Vooral in de ambulante dienstverlening kreeg ik te maken met mensen met financiële problemen. Ik wil graag mensen ondersteunen op financieel gebied, ik weet de weg naar allerlei potjes binnen het sociale domein en heb vanuit cliëntperspectief vaker samengewerkt met mentoren en bewindvoerders.  

 

Daarom besloot ik in 2019 een post HBO-cursus te volgen aan de Hogeschool Utrecht: Beschermingsbewind en beheer. Deze heb ik behaald en hierdoor kwam ik steeds vaker met de gedachte: ik wil een andere carrière, namelijk die van bewindvoerder. Maar nu wil het geval dat ik tot nu toe MBO-opgeleid ben en voor dit vak is een HBO vereist.

 

Dus daarom ben ik in februari 2020 begonnen aan de Saxion Parttimeschool in Deventer met de HBO-opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening. Ook stond ik te popelen om op een bewindvoerderskantoor als assistent-bewindvoerder te beginnen. Ik wil graag het vak in de praktijk leren in combinatie met mijn studie.

 

Katelijn Bitter geeft mij deze kans en vanaf 3 januari 2022 mag ik mezelf assistent bewindvoerder noemen bij In Balans beschermingsbewind in Gennep.